Naar boven
Herenkleding | T-shirts & Polo's | G-Star, Superdry, N.Z.
Herenkleding | T-shirts & Polo's | G-Star, Superdry, N.Z.A. |

T-shirts & Polo's

(74) (74 artikelen)

Het dragen van een heren T-shirt of Polo kan het gehele jaar door. Onze collectie bestaat uit fijne kwaliteit stoffen, prints en opdrukken. Maar.. een effen T-shirt of Polo kan uiteraard niet ontbreken! Vind jouw ideale item van merken zoals Scotch & Soda en PME Legend bij Konijnendijk Mode. Lees snel meer over reserveren.

Sorteren

T-shirts en polo’s voor iedere gelegenheid

In de webshop van Konijnendijk Mode vind je T-shirts en polo’s van verschillende merken, zoals PME Legend, G-star, Fellows, New Zealand Auckland en Scotch & Soda. Dit zijn merken die allemaal bekend staan om de goede prijskwaliteitsverhouding. Ook in onze outlet vind je regelmatig mooie T-shirts en polo’s in de sale. Voordelig online shoppen doe je bij Konijnendijk Mode.

Shirts met lange mouwen

Veel T-shirts hebben tegenwoordig halflange, driekwart of lange mouwen. Fijn voor de overgangen tussen de seizoenen. De shirts zijn van een dergelijke kwaliteit dat ze dicht tegen pullovers en sweaters aan hangen. PME Legend heeft een mooie collectie shirts met een casual sportieve uitstraling. Shirts waar u lang plezier van heeft omdat de pasvorm, ook na een aantal keer wassen, goed blijft.

Koop nu jouw favoriete merk

In de webshop van Konijnendijk Mode vind je regelmatig aanvullingen op onze collectie van jouw favoriete merk. We zorgen er altijd voor dat de collectie veelzijdig is, zowel in kleur, materiaal als in maatrange. Kunnen we jou verder helpen? Neem dan zeker even contact met ons op. Deze gegevens vind je onderaan op onze website.