Naar boven

10 Days

(0)
 


10 Days Damesmode

Het begon allemaal met een spontaan idee in 2007. 10 jaar later is 10 Days uitgegroeid tot een geliefd en veelzijdig 'feel good' merk. 10 Days zou je kunnen omschrijven als stoer, maar vrouwelijk, simplistisch en comfortabel. De items hebben een eigenzinnig karakter en is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Het is een merk dat anders is dan andere merken en dat maakt 10 Days zo leuk. Doordat 10 Days altijd een herkenbare style heeft kunnen de collecties (ook uit andere seizoenen) goed met elkaar gecombineerd worden. Zo loop je altijd in een nieuwe 10 Days outfit!

Het merk hecht veel waarden aan natuurlijke materialen. Daarnaast is de pasvorm uiterst belangrijk en is het van belang dat elk item een lange levensduur heeft. Zo doe je extra lang met je outfit van het merk 10 Days.

Trends 2019

Zoals al eerder is verteld is 10 Days een simplistisch merk. Het merk sluit dus volkomen aan bij de simplicity trend van 2017! Less is more, clean, focus op vormgeving en materialen. Dit zijn een aantal eigenschappen die aansluiten bij 10 Days en de simplicity trend. Merken die ook bij deze trend passen zijn: Dante 6, Summum, YAYA en Gustav.

Winkelmerk en online

10 Days nu ook verkrijgbaar bij ons in de winkel! 10 Days vind je op de eerste etage op de damesafdeling City. Op deze afdeling vind je naast de kleding ook make-up van het merk Delilah en heerlijke kaarsen en geuren van Marie Stella Maris. Laat je adviseren door één van onze mode adviseurs. Zij staan graag voor je klaar. Onze winkel is gevestigd in Zuid-Beijerland in de buurt van Rotterdam. Kom gezellig langs en parkeer je auto gemakkelijk voor de deur. Maak er een dagje uit van, want met een pand van 4000 m2 en meer dan 150 merken en een restaurant vermaak je je wel!