Naar boven

2BLIND2C

(0)
Deze afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad. 

2BLIND2C herenkleding

2B2C is een Deens herenkledingmerk met een passie voor smaak. Dit merk is er speciaal voor de klassieke, moderne man. 2B2C heeft jarenlange ervaring in de branche waardoor dit merk een professionele kijk heeft op het bedrijf. Met 2B2C willen zij de industrie terugbrengen naar hoe het vroeger was. Kwaliteit en professionaliteit moeten op een hoog niveau blijven. Dit zijn kenmerken die vaak ontbreken in de industrie van vandaag.

Collecties en kwaliteit

De kwaliteit van dit tijdloze merk ligt boven het gemiddelde. 2B2C hecht veel waarde aan een goede kwaliteit die toch betaalbaar is. De collecties van 2B2C bevatten items die variëren van innovatief en modern, tot elegante en tijdloze couture.

Winkelmerk

Dit merk is in de winkel van Konijnendijk Mode te vinden. Naast 2BLIND2C vind je in de winkel nog 150 andere topmerken zoals: Cavallaro, Bugatti en N.Z.A. Genoeg om je een hele dag te vermaken en te laten inspireren dus! Je kunt gratis voor de deur parkeren. Heb je net even wat extra advies nodig? Boek één van onze arrangementen. Je kunt bij ons in de winkel ook een kostuum op maat laten maken. Op deze manier heb je een uniek pak dat perfect bij je past. Je maakt de look & feel helemaal compleet met een heerlijke herenparfum. Deze vind je op onze beauty afdeling op de begane grond. Even bijkomen van het shoppen? Proef het heerlijke maandmenu in ons Grand Café The Ritz of geniet van een lekker kopje koffie met gebak van Koekela.