Naar boven

A Fish named Fred

(22) (22 artikelen)
A Fish Named Fred

De overhemden van A Fish Named Fred

A Fish Named Fred is een kleurrijk mannenmerk dat in korte tijd een flink aantal fans heeft verzameld. Het merk maakt gebruik van kwalitatief hoge stoffen en een opvallende uitstraling door de verschillende prints, kleurcombinaties en details. De liefhebbers herkennen een echte A Fish Named Fred van afstand door de uniciteit van de kleding.


De filosofie van het Amsterdamse merk

Het Nederlandse merk heeft haar roots in Amsterdam en bestaat sinds 2011. De naam A Fish Named Fred, bedacht door een 10-jarig meisje, staat voor het speelse karakter van de kleding. Iedereen kan het dragen, want iedereen kan Fred zijn. Dat is het motto van Rob Schalker die aan de wieg van het merk stond.


Een unieke mannencollectie

De A Fish Named Fred mannencollectie bestaat uit T-shirts, overhemden, truien, polo's en jassen. De kleding zit vol verrassingen, van een opvallende bloemenvoering tot een overhemd met multicolour strepen. Bij A Fish Named Fred is niks te gek en je zult dus ook regelmatig gimmicks in een kledingstuk aantreffen.


Reserveren!

Een ruim aanbod vind je bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland. Je bent van harte welkom om A Fish Named Fred en meer dan 150 andere topmerken te komen bekijken. Onze stylistes staan voor je klaar in de winkel! Wil je de collectie liever direct online bekijken? Bekijk dan de collectie online en reserveer je favoriete item!