Naar boven

Brax

(0)
Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Jouw broekenspecialist

Brax is van oudsher een broekenspecialist. Eén van de grootste in Europa zelfs. Maar ook in andere kleding als truien, shirts, tops en blouses produceert dit dames- en herenmerk een eersteklas product. Het bedrijf bestaat al sinds 1888 en in 1950 werd de naam Brax aan de kleding toegevoegd. Een lange geschiedenis waarin de expertise duidelijk merkbaar is bij de kleding.

Brax broeken voor dames

Voor dames is dit merk bovenin de winkel op de tweede verdieping te vinden. Kwaliteit staat bij de merk voorop en dat merken onze klanten. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de pasvorm voor Nederlandse dames. Dames vinden hier nette pantalons, jeans, zwarte broeken, witte broeken en broeken met een print. Combineer Brax met Sandwich of Expresso.

Winkelmerk

Je bent van harte welkom in onze winkel van 4000 m2. Naast dit comfortabele merk, is er in de winkel nog keuze uit 150 andere topmerken. Ons mode team staat voor je klaar en helpt je graag bij het uitzoeken van de perfecte outfit. Net iets meer advies nodig? Boek één van onze arrangementen zoals het VIP-arrangement, Personal Shopper, Styling Arrangement of Taxi-arrangement. Even bijkomen van het shoppen? Geniet van het heerlijke maandmenu of een kopje koffie met gebak van Koekela in ons Grand Café The Ritz.