Naar boven

Claudia Strater

(0)
Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Damesmerk Claudia strater

Claudia Strater is al bijna vijftig jaar een begrip in de winkelstraten als vrouwenmodemerk. Dit merk is er voor de zelfbewuste, actieve en dynamische vrouw. De items van Claudia Strater zijn van hoge kwaliteit en zijn functioneel. Het merk heeft een totaalassortiment waarin je bijna alles met elkaar kunt mixen & matchen. Zij willen met de collecties de kracht van vrouwen ondersteunen en versterken.

Materiaal & milieu

Claudia Strater streeft naar een goede balans tussen mens milieu en bedrijfsvoering. Het is voor hen dan ook vanzelfsprekend een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Het merk is continu op zoek naar milieuvriendelijkere materialen zoals Tencel, biologisch katoen en gerecycled polyester. 

Winkelmerk

Je vind Claudia Strater in onze winkel. Konijnendijk Mode is een winkel van 4000 m2 waar je nog 150 andere merken kunt shoppen. Er zijn verschillende afdelingen: dames, heren, schoenen, beauty, lifestyle en ons gezellige Grand Café The Ritz. Claudia Strater hangt op de bovenste verdieping waar ook de merken Gerry Weber, Brax, Anotherwoman, Expresso en Taifun te vinden zijn. Wanneer je wat extra advies nodig hebt kun je een afspraak maken voor het Styling Arrangement. Hierbij adviseren ons stylistes je bij het kiezen van de juiste items bij jouw figuurtype.