Naar boven

Digel

(0)
Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

HET MERK DIGEL

Digel behoort tot een groot familiebedrijf uit Duitsland. De collectie is niet alleen groot in het eigen land, maar ook internationaal is het zeer succesvol. Digel staat voor elegante herenkleding met een hoogwaardige kwaliteit. De collectie bestaat uit basisstukken die eenvoudig te combineren zijn. Ook zijn er complete kostuums beschikbaar in de collectie. Een Digel kostuum is door het hoge draagcomfort onmisbaar voor de echte zakenman! 

Pasvorm en kwaliteit

De materialen die gebruikt worden voor de collecties hebben een kreukherstellend vermogen. De kleding kan dus perfect van 's morgens vroeg tot 's savonds laat gedragen worden. De items hebben een perfecte fit. Het draagcomfort van Digel is daarom fantastisch! 

WINKELMERK

Digel is verkrijgbaar in onze winkel. Je vindt het merk op de herenafdeling. Bij het vinden van een mooi kostuum voor een speciale gelegenheid is deskundig advies vaak gewenst. Daarom staat er altijd een mode adviseur voor je klaar. Wil je er zeker van zijn dat een mode adviseur naar wens beschikbaar is? Maak dan gratis een afspraak voor een Personal Shopper. Konijnendijk Mode is gevestigd in Zuid-Beijerland nabij Rotterdam. Parkeer gemakkelijk gratis voor de deur. Naast Digel hebben wij nog meer dan 150 andere topmerken in onze winkel van 4000 m2! Even bijkomen van het shoppen? Probeer eens het maandmenu uit in ons gezellige Grand Café The Ritz.