Naar boven

HV Polo

(0)

HV Polo voor dames en heren

Het begon allemaal op de polo velden. Polo en de paarden vormen samen de ‘roots’ van HV Polo. De sport heeft een magische aantrekkingskracht op iedereen die van het leven wilt genieten. Het merk is sinds 1985 een modieus lifestylemerk met een hippische achtergrond in kleding en accessoires.

Collecties en kwaliteit

HV Polo creëert stijlvolle collecties. De collecties hebben een luxe uitstraling en een toegankelijke prijs. Er wordt altijd gebruik gemaakt van de laatste trends op het gebied van materialen, stoffen en de kleuren van het seizoen. De items worden onder andere gemaakt van 4-way stretch, waterafstotend, ademend en sneldrogend materiaal.


Winkelmerk

Dit merk is sinds een aantal jaar in de winkel van Konijnendijk Mode te vinden. Naast dit merk zijn er in onze winkel van 4000 m2 nog 150 andere topmerken te shoppen. Je vindt onder andere merken zoals Superdry en Tommy Jeans. Heb je net een beetje extra advies nodig? Maak dan een afspraak voor het Styling Arrangement. Er wordt dan een figuuranalyse gemaakt zodat je met de perfecte items de deur uitgaat. Bij Konijnendijk Mode kun je je een gezellig dagje vermaken. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Proef het heerlijke maandmenu in ons Grand Café The Ritz of geniet van een lekker kopje koffie met gebak van Koekela.