Naar boven

In Shape

(17) (17 artikelen)
in shape

Shop online of in onze winkel!

Een damesmodemerk in het laag- en middensegment, dat is waar In Shape zich bevindt. De kleding is comfortabel, modieus, heeft goede pasvormen en is goed betaalbaar. Ieder seizoen heeft het merk diverse thema’s die ieder inspelen op de trends van het seizoen. Het merk speelt met kleuren en prints.

Dameskleding

De collectie van In Shape bestaat uit jasjes, T-shirts, jurken, broeken, vesten en ga zo maar door. De items zijn trend gevoelig en leuk te combineren met andere merken uit onze winkel.

De collectie van In Shape

Dit damesmerk richt zich op dames in een brede doelgroep. Zowel jonge meiden als dames tot een jaar of 50 dragen dit merk. De collectie bestaat uit trend-items die gecombineerd kunnen worden met basic items uit de collectie. Dit voorjaar zie je bijvoorbeeld erg veel jurken. Jurken met fleurige prints en gezellige kleuren!

Online en in onze winkel

In onze winkel in Zuid-Beijerland is de collectie uitgebreider, zo helpen we je daar graag met het uitkiezen van een leuke outfit. Naast dit merk zijn er nog 150 andere merken te vinden. Wil je extra in de watten worden gelegd? Reserveer dan één van onze te gekke arrangementen! Je kunt gratis voor de deur parkeren! Even bijkomen van het shoppen? Drink een lekker kopje koffie in ons gezellige Grand Café The Ritz. Je bent van harte welkom!