Naar boven

MAC

(22) (22 artikelen)
MAC

MAC broeken bij Konijnendijk Mode

Wie op zoek is naar een goede broek, kan bij dit dames- en herenmerk zeker terecht! MAC is een merk wat zowel damesbroeken als herenbroeken verkoopt. Mannen kunnen hier terecht voor comfortabele broeken met een goede pasvorm. Denk hierbij aan spijkerbroeken, ribbroeken, chino’s en pantalons.


Van MAC broeken met stretch tot skinny jeans

De webshop doet misschien anders vermoeden, maar MAC heeft ook broeken voor dames. Jeans, chino’s, skinny jeans en gekleurde broeken. In onze winkel is deze uitgebreide collectie te vinden.
Op zowel de heren afdeling als de dames afdeling vindt u verschillende collecties zoals de Arne & Stan modellen. Ben je erg lang of heb je lange benen? De lengtemaat van MAC gaat door tot maat 34. Het kan ook zijn dat je korte benen hebt, dan kunnen we lengtemaat 30 vaak voor je bestellen. Daarnaast bieden wij een (gratis) vermaak service aan, waar de broek op de goede lengte gemaakt kan worden. De kwaliteit van de stoffen is hoog en de broeken zijn erg comfortabel. Voor iedere vrouw en man is daarom een geschikte MAC broek te vinden.


MAC broeken kopen online en offline voor heren & dames

Voor de gehele collectie ben je van harte welkom in onze winkel. Konijnendijk Mode is gevestigd in Zuid-Beijerland. Dit ligt nabij Oud-Beijerland, Numansdorp en Rotterdam. Naast het merk Mac vind je nog ruim 150 andere topmerken. Bij Konijnendijk Mode kun je terecht voor een leuk dagje uit.Kom met het hele gezin of kom alleen! Er is een speelruimte aanwezig speciaal voor je kinderen. Voor een hapje of een drankje kun je terecht in ons Grand Café The Ritz. Bekijk hier de menukaart.