Naar boven

New Zealand Auckland

(50) (50 artikelen)
N.Z.A.

New Zealand Auckland: Stoer & Comfortabel

New Zealand Auckland (ook wel N.Z.A. genoemd) is geïnspireerd op het leven en de cultuur in Nieuw-Zeeland. Dat het merk naar dit land is vernoemd, is daarom helemaal niet gek. Ben jij sportief en ben je gek op een actief leven? De kleding van dit herenmerk is speciaal gemaakt voor zulke type mannen. Daarnaast zijn de collecties van hoge kwaliteit gemaakt, zodat je kleding bestand is tegen het actieve leven.


Van NZA heren shirts tot outdoor jassen

Hou je van outdoor, sporten en actief bezig zijn? N.Z.A. maakt gebruik van stoffen van hoge kwaliteit. De kleding is daarom zeer geschikt voor een actieve lifestyle maar uiteraard ook voor casual gebruik! Het is een casual en stijlvolle collectie met items als: T-shirts, vesten, sweaters, pullovers, overhemden, broeken, jeans, polo's, truien en winterjassen. De nieuwe collectie is nu verkrijgbaar bij Konijnendijk Mode!


N.Z.A bij Konijnendijk Mode

Of je nu op zoek bent naar een stoere, avontuurlijke outfit of juist een trendy en moderne outfit, bij N.Z.A zit u goed. De artikelen uit de collectie zijn gemakkelijk met elkaar te mixen en matchen. De collectie ook voor binnenshuis erg geschikt! In onze winkel is een groot aanbod te vinden. Je bent daarom van harte welkom om een keer langs te komen in Zuid-Beijerland. Neem afslag 22 op de A29 en je bent er binnen 5 minuten! Parkeren is gratis en ook trakteren we je graag op een kopje koffie of thee in ons Grand Café The Ritz.