Naar boven

Scotch & Soda

(23) (23 artikelen)
Scotch & Soda

Nederlands herenmerk

Ondanks dat dit Nederlandse herenmerk nog niet heel lang bestaat, is het al wereldberoemd. Je herkent Scotch & Soda aan de eigenwijze, eigenzinnige en tikje nonchalante ontwerpen. Het merk maakt erg goed gebruik van details en richt zich vooral op jonge mannen tussen de 18 en 30 jaar. Het herenmerk staat bekend om de goede pasvormen, kwaliteit, verschillende prints & kleuren en de eigentijdsheid.

Scotch en Soda herenkleding

Scotch & Soda heeft een uitgebreide herencollectie vol met bijzondere en casual items. Vesten, jassen, jeans, chino’s, t-shirts, sweaters en blouses. Maar ook accessoires zoals luchtjes, schoenen en armbanden komen in de collectie voorbij. In de collectie van 2019 zie je veel frisse kleuren in combinatie met rustige aardetinten. Creëer je eigen identiteit met Scotch & Soda of combineer dit herenmerk met Petrol Industries, Cast Iron of Vanguard.

Maison Scotch dameskleding

Scotch & Soda verkoopt herenkleding, maar van hetzelfde merk is ook dameskleding en kinderkleding te verkrijgen. Maison Scotch is het damesmerk en heeft dezelfde identiteit als Scotch & Soda. Het verkoopt eigenzinnige en eigenwijze mode voor dames. Ga voor een outfit vol met details of ga voor basic/casual. Alles is mogelijk! Ook de dameskleding van Maison Scotch koop je online bij Konijnendijk Mode.

Online Scotch & Soda kleding kopen

Bij Konijnendijk Mode zijn we gek op dit herenmerk. Waarom? De collecties zijn innovatief, verrassend en past iedere keer weer bij de mode van het seizoen. Daarnaast is de kwaliteit uitstekend en kan je eindeloos mixen en matchen. Je bent van harte welkom in Zuid-Beijerland. Parkeer voor de deur, geniet van een lunch in ons Grand Café The Ritz, laat je kleding vermaken door een coupeuse en hang je jas in onze garderobe! Alles is mogelijk bij Konijnendijk Mode!