Naar boven

Superdry

(0)
Superdry

Superdry Damesmode en herenmode

Superdry omschrijft zichzelf als een modern merk dat zich focust op kwaliteit. Binnen de collecties worden vintage american en Japanse tekens in de kleding gecombineerd met een Britse stijl. De items van het merk worden hierdoor dan ook snel herkend en trekt het ook internationale beroemdheden aan. De kwaliteit van de kleding is hoogwaardig, waardoor de kleding lang meegaat. De kleding van het merk heeft een aansluitende pasvorm, waardoor de vormen van het lichaam benadrukt worden.

Zoals al werd gezegd, is Superdry een Amerikaans merk met Japanse invloeden. Het sportieve merk heeft collecties voor zowel dames als heren en heeft een zeer breed assortiment. Zo zijn er Superdry jassen, shirts, sweaters/hoodies, blouses, broeken, jeans en sportkleding. De vrolijke items van Superdry laten je de hele zomer én winter door stralen.

Superdry wordt gekenmerkt als een sportief merk. Dit komt vooral door de opvallende opdrukken. Ook komt dit doordat het merk veel sweaters en vesten in het assortiment heef. Ga je toch liever voor casual? Combineer de items van Superdry dan met een stoere jeans.

Trends 2019

Superdry past bij de Easy Urban trend. Trendy wordt gemixt met een sportieve nonchalance uitstraling. Kleding waar je je lekker in voelt, gemaakt van fijne en goede kwaliteit. Ideaal voor naar school of naar het werk. Of gewoon lekker om te relaxen op de bank! Merken die ook bij de Easy Urban trend passen zijn: Catwalk Junkie en Maison Scotch.

Wanneer de huidige collectie ruimte moet maken voor de nieuwe collectie gaat de huidige collectie in de sale. In de sale of outlet vind je artikelen met korting variërend van hoogte.

Online en in onze winkel

De Superdry kleding voor dames en heren vind je bij Konijnendijk Mode in de online winkel en in de fysieke winkel. Benieuwd of een online artikel ook beschikbaar is in onze winkel? Neem dan gerust contact met ons op via de chat, mail, Facebook of telefonisch. Konijnendijk Mode is een winkel van 4000 m2 met meer dan 150 topmerken. Onze mode adviseurs staan altijd voor je klaar om je te adviseren. Onze winkel is gevestigd in Zuid Beijerland onder de rook van Rotterdam. Wij verwelkomen je graag in onze winkel met een gratis kopje koffie of thee in onze Grand Café The Ritz!