Naar boven

Acties en Evenementen


 
Ieder seizoen organiseren wij weer leuke en verrassende acties en evenementen. Houd deze pagina in de gaten, want regelmatig wordt deze pagina aangevuld én wordt er een leuke foto of video van een vorig evenement weergegeven!
 
  

De start van het nieuwe seizoen! Een zaterdag vol gezelligheid met een hapje, een drankje en een DJ. Spetterende modeshows om 14:00 uur & 15:00 uur. Er zijn visagisten van het Beauty Bureau aanwezig. Je maakt kans op een te gekke prijs met een virtual reality race simulator! En.. zet jezelf op de foto met de selfie mirror!


Laat je verrassen door de nieuwe collectie van Gerry Weber op woensdag 2 oktober. Begin deze dag in ons gezellige Grand Café The Ritz waar je tegen inlevering van de persoonlijke uitnodiging een kopje koffie met een heerlijk petit fourtje krijgt. Op deze speciale dag showen onze eigen mannequins de nieuwe collectie van Gerry Weber. De modeshows beginnen om 10:30 uur en 14:00 uur. Iets moois gezien tijdens de modeshow? Onze modeadviseurs helpen u graag.


Laat je verrassen door de nieuwe collectie van Frank Walder op woensdag 16 oktober. Begin deze dag in ons gezellige Grand Café The Ritz waar je tegen inlevering van de persoonlijke uitnodiging een kopje koffie met een heerlijk petit fourtje krijgt. Op deze speciale dag showen onze eigen mannequins de nieuwe collectie van Frank Walder. De modeshows beginnen om 10:30 uur en 14:00 uur. Iets moois gezien tijdens de modeshow?Onze modeadviseurs helpen u graag

 
 

Geniet van de heerlijke beats van onze DJ. Een lekker sapje in The Ritz of geniet van de wijnproeverij! Voor de heren is een echte barbier aanwezig en er komt een sigarenroller!


Kom langs tijdens ons Broeken Event. Een weekend dat helemaal in het teken staat van broeken!


Kom helemaal in de stemming tijdens het Magical X-MAS Event! De enige echte kerstman komt langs! Laat je op de foto zetten of je complimenteren door de complimentenmeisjes. Alles onder het genot van een live muziek act, een wintershapje en warme drankjes!  


Voor meer informatie over onze acties en evenementen, kun je ook terecht op onze Facebookpagina of onze nieuwsbrief. Heb je vragen? Chat met ons