Naar boven

Acties en Evenementen

 
Ieder seizoen organiseren wij weer leuke en verrassende acties en evenementen. Houd deze pagina in de gaten, want regelmatig wordt deze pagina aangevuld én wordt er een leuke foto of video van een vorig evenement weergegeven!

Acties
In shape jas*
In de kleuren: blauw, grijs, geel en rood!
Prijs van: € 69,95
Prijs naar: € 49,95
* Geldig op de geselecteerde jassen, zolang de voorraad strekt

State of Art polo*
2 polo's in diverse kleuren voor € 89,95
*Geldig op de geselecteerde polo's, zolang de vooraad strekt

Vanguard actie*
Bij aankoop van € 249,95 aan Vanguard artikelen ontvang je een badlaken t.w.v. € 49,95 cadeau
*Geldig zolang de voorraad strekt

PME actie*
Bij aankoop van € 299,- aan PME artikelen ontvang je een tas t.w.v. € 79,95 cadeauReserveer hier je tickets!

 
 
Kick Off

Zaterdag 23 maart is het weer zo ver! De Kick-Off van het nieuwe seizoen. Bewonder de nieuwe collectie tijdens de swingende modeshows om 14.00 en 15.00 uur onder het genot van een glaasje bubbels en heerlijke hapjes van Grand Café The Ritz. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn visagistes en haarstylistes aanwezig in onze Beauty Hoek en staat Peaky hats voor je klaar in de Gentlemen’s Corner. Zij voorzien je van een oldschool kapsel en geven je schoenen een exclusieve schoenenpoetsbeurt. Laat je op de foto zetten door onze fotograaf en ontvang een leuke giveaway van de bloemist.

Je bent van harte welkom op de Frank Walderdag. Begin deze dag in ons gezellige Grand Café The Ritz waar je tegen inlevering van je uitnodiging een kopje koffie met wat lekkers krijgt. Bewonder de nieuwe Frank Walder collectie tijdens de sprankelende modeshow. De modeshow gaat om 10:30 uur van start. Een nieuwe Frank Walder outfit geshopt? Bij besteding vanaf € 100,- euro krijg je een te gekke Konijnendijk Mode paraplu. 

Gerry Weber dag

Kom je ook naar de Gerry Weberdag bij Konijnendijk Mode? Begin deze dag in ons gezellige Grand Café The Ritz waar je tegen inlevering van je uitnodiging een kopje koffie met wat lekkers. Op deze speciale dag showen onze eigen mannequins de nieuwe collectie van Gerry Weber. De modeshow begint om 10:30 uur. Iets moois gezien tijdens de modeshow? Onze mode adviseurs helpen je graag. Bij besteding vanaf € 100,- euro ontvang je een leuke goodie! 

Ladies of Style dag

Op afdeling City kun je op 20 april genieten van heerlijke hapjes van The Ritz en kun jij je laten opmaken door een visagiste van het merk Delilah! Maak een afspraak in onze winkel op de City afdeling. Tijdens de modeflitsen komen de merken als Dante6, Mos Mosh, Summum en Jane Lushka voorbij!

Koningsdag

Koningsdag is extra feestelijk bij Konijnendijk Mode! Eet een heerlijke oranje tompouche en drink een lekker sapje van onze Sapjes Bar. Draai aan het rad van fortuin, en maak kans op leuke prijzen! Zien we je op deze gezellige dag bij Konijnendijk Mode?

Fashion Night Out

Een gezellig avondje uit? Kom op vrijdag 3 mei naar Konijnendijk Mode. Spot de aller nieuwste trends tijdens een exclusieve privé modeshow en de fashion & beauty presentatie. Op deze avond kun je heerlijk genieten van onze tapas ‘to share’ van Grand Café The Ritz. Je ontvangt een goodie bag t.w.v. € 40,- euro met toffe items! Er zijn maar 60 plaatsen beschikbaar dus reserveer snel je tickets! De tickets zijn € 25,- voor een geheel verzorgde avond. (exclusief drankjes 

Kom gezellig naar het Broeken Weekend bij konijnendijk Mode. Dit weekend zijn vertegenwoordigers van verschillende merken aanwezig in de winkel. Zij geven je persoonlijk broeken advies en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk zorgen we ook voor een lekker hapje en drankje. Op deze dagen zijn er diverse leuke acties! We zien je graag in de winkel!

 
 
 
Voor meer informatie over onze acties en evenementen, kun je ook terecht op onze Facebookpagina of onze nieuwsbrief. Heb je vragen? Chat met ons!